Uterum

Uterum
och partier

Valfrihet är en självklarhet. När ett uterum byggs behövs anpassningar både till hus och trädgård. Bredd, höjd, djup och taklutning kan därför behöva måttanpassas efter dina förutsättningar för att få ett riktigt bra resultat. Estetiska anpassningar i form av brutna hörn och eventuell dimensionering av stommen beslutas efter önskemål.

Vill du glasa in en redan befintlig stomme kan vi enkelt hjälpa dig med helt skräddarsydda glaspartier i alla säsonger. Vi tar fram måttanpassade glas, fasadpartier, vikpartier och skjutpartier efter dina önskemål. Våra erfarna snickare och glasmästare kan göra allt från stomme till plåtning och hängrännor. Tak efter val av isolering.

Kanalplast

Ditt nya uterumstak av kanalplast ska ge dig ljus och värme i många år framöver. Därför har vi utvecklat kanalplasttak av riktigt hög kvalitet och ett skräddarsytt profilsystem.

Fördelar med kanalplastskivor till uterumstaket:
Hemsida glastak (2)
Hemsida uterum 6
Oisolerat glastak för uterum och uteplats

Detta glastak måttbeställs efter dina mått och passar perfekt till ett skärmtak över uteplatsen eller till ett uterum. Glastaket består av ett 10 mm laminerat glas ihop med underhållsfria vita aluminiumprofiler. Taket kombineras fördelaktigt med en limträstomme men kan även beställas till befintlig stomme.

Isolerat glastak för vinterträdgård

Detta glastak måttbeställs efter dina mått och passar perfekt till ett uterum anpassad för vinterträdgård. Glastaket består av ett 32mm isolerglas ihop med underhållsfria vita aluminiumprofiler. Taket kombineras fördelaktigt med en limträstomme men kan även beställas till befintlig stomme. Detta glastak har goda isoleregenskaper och kan användas året runt!

Vi jobbar med en mängd olika leverantörer och material för att kunna uppfylla just dina önskemål och behov.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert.

Vill du ha information
om priser eller har andra frågor gällande jobb?