Om oss

Vi är mästare
på glas och bilglas

Vi är ett lokalt engagerat glasmästeri som är experter på glasets alla möjligheter. Vi ger dig unika råd för din bostad eller fastighet – råd som bara riktiga glasmästare kan ge.

Tjörns glasmästeri har funnits på Tjörn i Rönnäng i närmare 30 år. Sedan 1 januari 2021 drivs Tjörns Glas av samma ägare som Henåns Glasmästeri och Berts Glas i Stenungsund.

Våra glasmästerier och glasmästare finns på Tjörn, Orust och i Stenungsund. Vi har ett tätt samarbete mellan de tre glasmästerierna vilket ger en stor kapacitet och bred kunskap.

Vi åtar oss alla typer av specialuppdrag, inga idéer är för stora eller för små. Vårt mål är alltid leverera kvalitet från början till slut.

Erfarenhet

Vi är ett komplett glasmästeri med över 30 år i branschen.

Service

Vi lägger stort fokus på att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete från början till slut.

Kvalitet

Vi arbetar med några de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa bästa möjliga kvalitet på det vi gör.

Tid

Din tid är viktig för oss! Vi håller tider!

medlemmar och auktoriserade via
Glasbranschföreningen

Glasbranschföreningen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för drygt 570 glasmästerier, bilglasmästerier, konstinramningsföretag och glas- och metallentreprenörer i Sverige. Föreningens främsta uppgift är att förse medlemsföretagen med de rätta kunskaperna och redskapen för att kunna bedriva en så bra verksamhet som möjligt.

Vi på Henåns Glasmästeri är det enda Glasmästeriet i Sverige med samtliga auktorisationer, vilket vi är väldigt stolta över!
Ägare Jörgen Svensson är engagerad i Glasbranschföreningen som ordförande i 3:dje distriktet. De jobbar bl.a. med att utveckla branschen samt sund konkurrens.

Vill du ha information
om priser eller har andra frågor gällande jobb?